Feldt, Östberg berömmer boken

Min bok ”Mordgåtan Olof Palme” som kom ut i början av hösten har börjat nå sin publik på allvar.

En del av dem som läst den har särskilda kunskaper om Palme och hans tid i politiken och därför har det förstås varit spännande för mig att ta del av deras omdömen.

Enligt Kjell-Olof Feldt som var finansminister i Palmes och Ingvar Carlssons regeringar under 80-talet är min bok ”nog den bästa genomgången av utredningarna kring mordet på Olof Palme.”

Och så här skriver historikern Kjell Östberg, professor vid Södertörns högskola och författare till Palmebiografin ”I takt med tiden/När vinden vände”:

”Gunnar Walls bok Mordgåtan Olof Palme är ovärderlig. Den är en föredömlig genomgång av spaningsarbetet. Men det viktigaste är att han placerar in mordutrednngen i ett vidare samhällsperspektiv och följer ansvaret för den skandalösa handläggningen långt upp bland den statliga och politiska maktens toppar.”

intressant

2 reaktioner på ”Feldt, Östberg berömmer boken

  1. Intressant och positivt men samtidigt ganska avslöjande då du fullständigt skjuter hål på Lisbeth Palmes vittnesmål i boken. Det säger något om hela den här förbannade utredningen. Feldt satt i den innersta kärnan av socialdemokratin. Är det inte dags att du berättar de bakomliggande bevekelsegrunderna till mörkläggningen, Kjell-Olof? Och berätta också vem Ingvar Carlsson är. Mannen med de tusen ansiktena. Snart är det för sent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.