God jul!

GOD JUL PÅ er allihop! Och ett särskilt tack till de av er som skriver på bloggen och bidrar till att göra den läsvärd. Jag har fått in mycket tips och kloka synpunkter från er även i år.

Se nu till att hämta krafter, akta er för blixthalka, stanna hemma om ni är sjuka, missa helst inte Kalle och glöm inte bort ensamma släktingar och vänner eller andra runtom i världen som behöver ett handtag!

Frånsett allt detta: man kan ju faktiskt också fira jul på sitt eget sätt, med egna traditioner. Jag hade en arbetskamrat som ansåg att man absolut kunde dricka rödvin till lutfisk. Det lät vrickat i mina öron. men jag testade och han hade rätt. Vanor och konventioner kan vara begränsande.

Man kan förstås också strunta i julen.

Men om ni i alla fall gör det som nästan ingen missar – alltså tittar på Kalle – glöm inte att kolla in detaljer som ni kanske aldrig noterat. Jag upptäckte för en del år sedan den lipande hästen i Ferdinand, den brukar ha gått de flesta förbi. Kallespaning är för övrigt bra övning inför annat – som alla researchers av Palmemordet vet är det ju just i detaljerna som det där riktigt viktiga kan sitta.

Hur ni än gör: sköt om er!

Annons

10 reaktioner på ”God jul!

  1. God jul, Gunnar, och tack för din generositet med dina kunskaper, din intellektuella hederlighet i debatten, och den tid du ideellt lägger ned på denna blogg, till glädje för så många. Det är inte lättvindigt jag säger att du är ett föredöme och jag önskar dig en synnerligen god jul! Varma julhälsningar också till de som bidrar till att göra denna blogg så intressant att följa för alla som är genuint intresserade av detta mysterium.

    1. Instämmer också helt och hållet i denna kör. Jag tar av mig min tomteluva för Gunnars envisa grävande, hans kunskaper och intellektuella hederlighet i debatten. Det är sällsynt i dagens Sverige. Oavsett om man håller med Gunnar eller inte om saker och ting så är han ett föredöme för oss alla.

  2. Tack Gunnar för det jobb du lägger ner. Skulle varit intressant att träffa dig o språkas vid om olika teorier.

    1. Tack för det, Per-Ola!
      Jag håller nere på sådana samtal nu när jag sliter med att få klart min nästa Palmebok. Senare kan det nog bli lättare att få till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.